Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai sexy vedete din România este, cu siguranță, Antonia, solistă și mamă a trei copii! Cum pe 12 aprilie împlinește 33 de ani, am stat de vorbă cu solista despre carieră, familie și copii ei, dar și despre ce își dorește cu adevărat. Click! publică un interviu realizat chiar cu puțin înainte de ziua ei de naștere.

Click!: Împlinești 33 de ani – La mulți ani! Ce îți dorești de ziua ta?

Antonia: Mulțumesc frumos! Îmi doresc să fiu bine alături de familia mea, de prietenii apropiați, să lansez cât mai multe piese, dar și concerte, să am și timp de vacanțe, de cei dragi, să mă bucur de fiecare clipă.

Ce altceva iți mai dorești să se întâmple anul acesta în viața ta?

Îmi doresc mult să am o piesă cunoscută în cât mai multe țări din lume și alte câteva planuri pe care le mai am pe plan profesional, dar pe care încă aș vrea să le țin secret.

Consideri că pandemia ți-a afectat viața de familie? Dacă nu era covidul, tu și Alexandru ați fi făcut nuntă și cele două botezuri?

Să știi că nu m-am gândit așa mult la acest aspect, până la urmă, nu suntem singurii afectați din acest punct de vedere. Mai degrabă, cel mai afectați am fost că nu am avut concerte, activitatea ne-a fost destul de limitată, la fel și copiii că nu au mers la școală și la grădiniță. Dar totul se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple.

Maya s-a mutat în România sau face naveta? Ții legătură cu tatăl ei?

Maya petrece timp și în România, și în Italia, unde are școala. Țin legătura cu tatăl ei, pentru că ne dorim amândoi tot ce este mai bun pentru Maya.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/interviu-exclusiv-de-ziua-antoniei-artista-si-564414.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava