Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 21 octombrie 2018, o întrevedere cu președintele Adunării Naționale a Statului Kuweit, Marzouq Al Ghanim.

În cadrul discuțiilor, a fost trecut în revistă stadiul relațiilor bilaterale și au fost apreciate progresele înregistrate pentru consolidarea acestora. Un accent deosebit a fost pus pe cooperarea parlamentară. În acest context, ambii oficiali au subliniat interesul pentru dinamizarea dialogului între cele două foruri legislative, în condițiile aportului diplomației parlamentare la întărirea cooperării bilaterale. Din această perspectivă, a fost convenită intensificarea, de o manieră pragmatică, a cooperării pe linie parlamentară, în scopul identificării instrumentelor şi formulelor optime pentru dinamizarea acestui format modern de colaborare bilaterală.

Cei doi oficiali au avut, de asemenea, un schimb de opinii cu privire la evoluţiile regionale şi internaţionale, fiind analizate și modalităţile de consolidare a colaborării româno-kuweitiene la nivel multilateral.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava