• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu Președintele comitetului director al EUROPALIA International, Contele Georges Jacobs de Hagen.

Întrevederea a avut loc în contextul în care, anul acesta, România este invitat de onoare al Festivalului Internațional Europalia, ajuns la cea de-a 50-a ediție, și a oferit ocazia unei evaluări a stadiului pregătirilor acestui eveniment.

Premierul Viorica Dăncilă a adresat felicitări echipei EUROPALIA International pentru lunga și bogata tradiție a festivalului și a dat asigurări că România va acorda importanța cuvenită participării sale la Festival. În continuare, a apreciat că anul 2019 poate fi considerat „anul României la Bruxelles”, după seria de activități desfășurate sub umbrela Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene și continuarea lor cu proiectele prevăzute în cadrul Festivalului EUROPALIA. Dintre aceste proiecte, premierul Viorica Dăncilă a evidențiat Expoziția Centrală ”Constantin Brâncuși”, prima expoziție dedicată exclusiv sculptorului român în aproape 25 de ani.

EUROPALIA este manifestarea culturală de cea mai mare anvergură din Belgia, fiind organizată o dată la doi ani, sub patronajul Familiei Regale a Belgiei, în Belgia și în țări învecinate – Franța, Olanda, Luxemburg și Germania sau Marea Britanie.

Anul acesta, România este țara invitată a celei de-a 50-a ediții a Festivalului. Timp de patru luni, din octombrie 2019 – până în ianuarie 2020, o serie de evenimente artistice vor pune în evidență, prin intermediul unui program multidisciplinar, diversitatea culturală a țării noastre.

Guvernul României a susținut buna organizare a acestui festival prin alocarea fondurilor necesare, având în vedere importanța promovării valorilor României pe plan internațional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava