Concert pascal
MOPAN Suceava

Ca de obicei, înaintea startului sezonului oficial în fotbalul județean are loc consfătuirea arbitrilor și observatorilor din cadrul CJA Suceava. La ultima acțiune de acest gen, derulată în urmă cu câteva zile, au participat un număr de 32 de arbitri și 15 observatori care activează în Liga a IV-a, Liga a V-a și în campionatele de juniori organizate de Asociația Județeană de Fotbal Suceava. Invitat special din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost Ionel Popa, în prezent observator de arbitri la nivelul eșalonului secund, fost arbitru asistent FIFA. La eveniment au mai fost prezenți președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, arbitrul asistent FIFA sucevean Sebastian Gheorghe și fostul arbitru FIFA Constantin Gheorghe. Acesta din urmă, care se ocupă în prezent de delegarea observatorilor în competițiile județene, a profitat de acest prilej pentru a face cunoscut celor prezenți noul format al raportului de observare.
În cadrul reuniunii s-au prezentat o serie de modificări de ultimă oră ale legilor jocului, acest lucru făcându-se pe baza vizionării video a diferite faze de joc.
Cu această ocazie a avut loc, de asemenea, testarea fizică și teoretică a arbitrilor și observatorilor, marea majoritate a celor prezenți obținând în acest fel dreptul de a oficia la partidele din viitorul sezon.
„Am profitat de această ocazie pentru a le face arbitrilor o serie de recomandări în perspectiva ediției de campionat 2018-2019. Ei sunt conștienți că există așteptări mari din partea lor, însă toți cei implicați în fenomenul fotbalistic trebuie să conlucrăm împreună și să ne respectăm între noi, astfel încât să creăm cadrul necesar pentru a avea parte de competiții frumoase, lipsite de violențe și de alte evenimente nedorite care îndepărtează lumea de pe stadioane”, a declarat Andrei Pișta, președintele Comisiei Județene de Arbitri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava