Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-vicepreședintele PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, consideră că liberalii nu trebuie să-i mai lase pe cei din PSD să revină la conducerea județului. Ioan Balan a declarat sâmbătă, la Conferința Județeană de Alegeri din PNL Suceava, că în comparație cu liberalii, PSD a adus în județul Suceava doar stagnare și sărăcie. „Este sarcina noastră, a noii echipe, să nu lăsăm PSD să revină la conducerea județului. Da, PSD în Bucovina nu mai are ce căuta. În Bucovina a adus doar stagnare și sărăcie. PSD a adus numai șomaj, salarii proaste, drumuri de pământ, școli și spitale ruinate, sărăcie și subdezvoltare”, a declarat Ioan Balan.
Deputatul liberal a afirmat că liberalii au datoria să le arate sucevenilor că sunt diferiți de social democrați, că nu mint, că sunt aproape de nevoile oamenilor și că nu le vând iluzii acestora. Ioan Balan a subliniat că sarcina cea mai grea a PNL Suceava este să scoată județul din sărăcia „în care l-a afundat PSD”. „Sucevenii sunt oameni demni, care nu vor milă sau pomană. Vor locuri de muncă bine plătite și un stat pus în slujba cetățeanului. Este greu, dar nu este imposibil. De aceea oamenii se uită cu speranță la noi. Nu avem voie nici să greșim, nici să înșelăm aceste speranțe uriașe ale sucevenilor. Și dacă vom fi uniți ca și până acum vă garantez că vom reuși”, le-a transmis Ioan Balan membrilor PNL Suceava prezenți la alegerile de sâmbătă.
El a arătat că PNL nu are de dus o bătălie doar la nivel local, considerând că PSD va trebuie să plece cât mai curând de la guvernare, deoarece această formațiune politică „a eșuat înainte să înceapă să guverneze”. Prim-vicepreședintele PNL Suceava a afirmat că PSD a câștigat în alegerile parlamentare cu minciuni și promisiuni grosolane, iar după numai patru luni de guvernare „au proptit economia în gard”. „Nu putem sta nepăsători. Nu putem să tolerăm amanetarea viitorului acestei țări. La București trebuie să punem bazele viitoarei guvernări PNL, și asta nu peste ani, ci imediat după încheierea alegerilor noastre interne. PNL va veni la guvernare fără nici un dubiu și va trebui să repare ceea ce PSD distruge zi de zi”, a afirmat Ioan Balan. El a precizat că PNL trebuie să fie pregătit să guverneze, atrăgând atenția că o guvernare nu înseamnă doar declarații politice la televizor. „Guvernarea înseamnă responsabilitate pentru destinul fiecărui român din țara noastră. Guvernarea PNL va însemna neapărat oameni foarte bine pregătiți, onești și care să-și iubească din toată inima lor țara și poporul”, a spus deputatul liberal. El a mai spus că viitorul Guvern PNL va avea un program de modernizare a României, de apropiere a nivelului de trai al românilor de cel european

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava