Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că astăzi a semnat la Ministerul Dezvoltării contractul în valoare de 43 de milioane de lei, adică aproape 8,8 milioane de euro, pentru construcția tronsonului nr. 3 din ruta alternativă Suceava -Botoșani, investiție care va fi realizată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Contractul a fost semnat în prezența directorului general George -Alexandru Soare, care coordonează programul Anghel Saligny. Ion Lungu a precizat că proiectul constă în realizarea unui viaduct peste calea ferată în lungime de 1.015 de metri care va avea 41 de deschideri. El a arătat că pe fiecare deschidere vor fi câte 9 grinzi, cu lungimea de 24 m și lățimea de 0,93 m. Viaductul va avea partea carosabilă de 8 m și două trotuare de 1,5 m.

Primarul Sucevei a precizat că lungimea totală a tronsonului va fi de 2.142 metri, iar valoarea viaductului se ridică la 78.221.969,43 lei, diferența de finanțat urmând să fie suportată de municipalitate. Durata contractului este până la 31.12.2026 .

„Vom demara în perioada următoare licitația pentru proiectarea și execuția obiectivului de investiții”, a transmis Ion Lungu.

 

Ion Lungu a semnat contractul de 43 de milioane de lei pentru construcția tronsonului III al rutei alternative Suceava-Botoșani. Tronsonul include un viaduct de 1.015 metri, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava