Concert pascal
MOPAN Suceava

Un enoriaș dintr-o parohie din județul Botoșani este supărat că preoții din Siret oficiază cununii și botezuri pentru credincioși care vin din parohii botoșănene. El a cerut arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, să regleze situația.

”Înalt Preasfințite Arhiepiscop Calinic, sunt un fiu duhovnicesc al Arhiepiscopiei Iașilor, din Județul Botoșani și vreau să vă semnalez o problemă din zona noastră față de preoții din orașul Siret care oficiază tainele Cununiei și a Botezului credincioșilor din parohia noastră! Care este motivul? Părintele paroh a obligat pe cei care doresc să primească aceste două Sfinte Taine să participe la una sau două cateheze înainte. Unii oameni pentru a evita acest „efort” de a merge de atâtea ori la biserică, merg la parohiile din Siret pentru a primi Tainele fără ca aceștia să aibă vreodată vreo tangență cu aceste parohii! Este deranjant și nu se poate stabili o ordine parohială! Binecuvântați și iertați!”, a scris enoriașul.

”Vă rugăm să ne dați informațiile complete, ca să putem verifica cele sesizate de dumneavoastră și a lua măsuri”, a  răspuns IPS Calinic.

Supărări mari că preoții din Siret sunt lăsați să oficieze cununii și botezuri pentru credincioși care vin din parohii botoșănene, 6.2 out of 10 based on 18 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (18 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava