Concert pascal
MOPAN Suceava

Personalul Inspecției de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute controale tematice inopinate la mai multe baruri, cluburi și discoteci din județ. Potrivit unui comunicat al ISU Suceava, vineri, 21 octombrie, în urma controalelor activităților amintite mai sus, efectuate la un club din municipiul Suceava, au fost constatate 12 deficiențe, printre care și lipsa autorizației de securitate la incendiu.

De asemenea, în zona de dans/bar din acest club au fost identificate peste 450 de persoane, depășindu-se, astfel, numărul maxim de utilizatori permis cu mai mult de 10%, conform documentației tehnice a operatorului economic.

În consecință, pentru încălcarea prevederilor Art. 19, lit. c) din Legea nr. 307/12.06.2006, cu modificările ulterioare, coroborat cu Art.3, alin. 1, lit. a) din HGR nr. 915/3.11.2015, a fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în cuantum de 100. 000 lei și sancțiunea complementară de oprire a activității și de sigilare a spațiului respectiv, până la intrarea în legalitate.

Este cunoscut faptul că, în această perioadă, unitățile de învățământ desfășoară balurile specifice în spații ale operatorilor economici încadrați în categoria baruri, cluburi, discoteci. În consecință, deoarece securitatea utilizatorilor este primordială, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava va continua aceste controale tematice și în perioada următoare. Scopul acestor acțiuni nu este sancționarea încălcărilor, ci constatarea modului în care sunt respectate măsurile de securitate, care să ofere un plus de siguranță pentru fiecare utilizator”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, mr. Alin Găleată.

 

 

ISU a închis un club din Suceava care funcționa fără autorizație de incendiu și în care era depășită capacitatea maximă de persoane. A fost aplicată o amendă de 100.000 de lei, 7.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava