Concert pascal
MOPAN Suceava

Se zvonește că Janet Jackson va lansa un nou LP în această vară, după ce s-a mutat la casa de producție Atlantic Records, notează contactmusic.com.

Interpreta piesei ´Love Will Never Do´ a schimbat casa de discuri și s-a mutat la Atlantic Records, iar potrivit datelor de lansare date publicității de aceasta se așteaptă ca Janet, 48 ani, să vină cu muzică nouă pe 10 iulie.

Forumul de fani ai lui Janet de pe site-ul Stereogum spune că pre-comenzile vor fi disponibile până pe 7 iulie, conform sursei citate.

Janet.Club.com a postat o fotografie de copertă de album cu mesajul ˝rezervă exemplarul tău astăzi˝ scris pe ea, în ceea ce pare a fi un magazin de muzică.

Postarea de pe Twitter care însoțea poza era: ˝Am sunat la FYE în BKLYN și am întrebat dacă Janet este în programul lor de lansări. Au spus că da. De la magazin…. ˝

Nici Janet – sora lui Michael Jackson – nici reprezentanții casei de producție nu au confirmat data ieșirii pe piață al LP-ului fără titlu și nici nu au răspuns zvonurilor.

Cu toate acestea, surse precum Gigwise și Stereogum s-au interesat la marii distribuitori de muzică, iar aceștia au confirmat că artista este pe lista de viitoare lansări.

Acesta ar fi cel de-al 11-lea album de studio al cântăreței R&B și primul după ´Discipline´ din anul 2008, care a fost lansat la Island Records.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava