Concert pascal
MOPAN Suceava

Bugetul consolidate al județului Suceava, programat pentru anul 2021 a fost de aproape 3 miliarde de lei cumulând încasări de la Bugetul de stat, Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat, Bugetul Asigurărilor pentru Șomaj, Bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate (FNUS) fiind realizat în proporție de 104,34%. Așa reiese dintr-un raport privind starea economică și socială a județului Suceava în anul 2021 prezentat de prefectul Alexandru Moldovan în cadrul ședinței Colegiului Prefectural de astăzi. ”În domeniul politicilor macroeconomice, fiscalitate și buget, obiectivul prioritar a fost cel de asigurare a resurselor pentru cheltuielile publice prin colectarea impozitelor, taxelor, contribuțiilor și a altor sume datorate bugetului general consolidat al statului”, se spune în raport.  În anul 2021, la nivelul  județului Suceava au fost înregistrați 245.905 contribuabili.

Referitor la gradul de conformare voluntară, în ceea ce privește plata obligațiilor fiscale, indicatorul a fost realizat în procent 80,54% din ținta stabilită.

Județ bogat după buget. Bugetul consolidat al județului Suceava a fost în 2021 de aproape 3 miliarde de lei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava