Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul soț al lui Kim Kardashian și-a celebrat ziua de naștere în cel mai nonconformist mod. Starul internațional a „recidivat” din nou după acuzațiile de antisemitism de anul trecut, când a fost acuzat de misoginism. Nici de data aceasta nu a stat departe de scandaluri, căci ce a făcut la petrecerea privată de ziua lui a stârnit o serie de reacții din partea oamenilor, potrivit click.ro.

Rapperul și-a celebrat onomastica pe data de 10 iunie, într-un cadru privat. S-a născut pe data de 8 iunie, anul acesta împlinind vârsta de 46 de ani. Acest eveniment pare că nu-l putea lăsa să treacă neobservat, ajungând să-și satisfacă poftele culinare servindu-le invitaților sushi așezat pe o femeie dezbrăcată, potrivit The Independent.

Invitată la petrecere a fost și North West, fiica cea mare, în vârstă de 10 ani, pe care o are din fosta căsnicie cu Kim. Copila a părut șocată de ceea ce vede, întrucât într-unul dintre clipurile postate pe Twitter, aceasta face o grimasă atunci când observă cum își servește tatăl său invitații, potrivit sursei citate. De asemenea, de la petrecere nu a putut absenta nici Bianca Cnesori, iubita acestuia.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kanye-west-din-nou-in-mijlocul-unui-scandal-de-2275191.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava