Concert pascal
MOPAN Suceava

Între Prințul și Prințesa de Wales și Harry și Meghan nu mai există cale de împăcare! Mai mulți experți au dezvăluit că relațiile din Familia Regală a Marii Britanii nu mai pot fi reconciliate din cauza acțiunilor lui Harry și Meghan, notează click.ro. Se pare că Prințesa Kate se simte extrem de rănită după tot ce s-a întâmplat.

William și Harry au fost la cuțite de ani de zile, iar Kate a fost văzută cândva ca pacificatorul înclinat să îi ajute să îngroape securea războiului, potrivit Mirror.uk. Cu toate acestea, Harry s-a întors apoi împotriva cumnatei sale și a făcut mai multe afirmații în cartea sa „Spare”, o carte extrem de controversată, de altfel. În carte și în mai multe interviuri de promovare a acesteia, acesta acuză un comportament deplasat al lui Kate la adresa soției sale Meghan, spunând că atitudinea sa a creat o barieră între cele două.

Specialista  Katie Nicholl susține că relația dintre aceștia s-a stricat foarte mult după aceste „răutăți” la adresa lui KAte, în contextul în care Harry știa foarte bine că Kate nu poate răspunde afirmațiilor făcute la adresa sa. Astfel, William este foarte revoltat și indignat de gestul fartelui său mai mic.

„Când te gândești la dezvăluirile personale – și cred că le poți numi remarci răutăcioase făcute la adresa lui Kate în „Spare” – Harry a încălcat singura regulă, și anume aceea de a păstra tăcerea asupra problemelor de familie”, a declarat Katie pentru The Sun, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kate-middleton-se-simte-extrem-de-ranita-ce-s-a-2304604.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava