Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Kerry Katona va folosi o mamă surogat, dacă ea și iubitul ei, Ryan Mahoney, se decid să facă un copil împreună. Pentru Kerry ar fi al șaselea copil, notează contactmusic.com.

Vedeta de 39 de ani are doi copii împreună cu primul ei soț, Brian McFadden, pe Molly, în vârstă de 18 ani, și pe Lilly-Sue, în vârstă de 17 ani, pe Heidi, în vârstă de 13 ani, și pe Max, în vârstă de 12 ani, cu al doilea soț al ei, Mark Croft, dar și pe Dj, în vârstă de șase ani, împreună cu cel de-al treilea soț al ei, George Kay. Acum crede că trupul ei a trecut prin prea multe de-a lungul anilor, așadar, nu vrea să rămână din nou însărcinată. Dacă ea și iubitul ei își vor dori un copi, va apela la o mamă surogat.

Kerry Katona a spus, potrivit sursei citate: „Am născut cinci copii și îmi amintesc vag cum au fost perioadele de sarcină, dar știu sigur că am fost foarte sensibilă și emotivă de fiecare dată. Când eram gravidă cu Molly, îmi amintesc că stăteam cu mama mea și cu Brian și că am răbufnit în plâns pentru că descoperisem primele vergeturi. Aveam doar 20 de ani și a fost îngrozitor. Brian a reacționat drăguț, dar răbufnirile aceastea iraționale pe care le aveneam erau la ordinea zilei. Dacă o să mai vrem un copi, cu siguranță voi apela la o mamă surogat. Nu mai vreau să îmi pun corpul să treacă prin toate astea – pericol, hormoni, nesiguranță. Mereu se merită în finaș, dar perioada sarcincii poate fi foarte dureroasă și chinuitoare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava