Concert pascal
MOPAN Suceava

Punct final pentru o acțiune legală care a durat doi ani, cu ușile închise, și a privit obligațiile financiare ale actorului Kevin Spacey față de producătorul serialului ”House of Cards” după acuzațiile de hărțuire sexuală. Kevin Spacey trebuie să plătească acum producatorului MRC 31 de milioane de dolari pentru daunele de imagine produse și pentru încălcarea obligațiilor contractuale, notează click.ro.

Vești proate pentru Kevin Spacey, care nu a mai reușit să se redreseze profesional după gravele acuzații de hărțuire sexuală formulate în 2016. Chiar dacă, în final, judecătorii au fost nevoiți să închidă dosarul pentru că tânărul care l-a acuzat nu și-a mai susținut plângerea, Spacey a fost dat afară din distribuția serialului de succes ”House of Cards”. În ianuarie 2019, Netflix a anunțat pierderi de 39 de milioane de dolari de pe urma proiectelor în care era implicat Spacey.

După o acţiune legală care a durat doi ani, cu uşile închise, un mediator a decis că actorul trebuie să plătească producătorului „House of Cards”, MRC, aproximativ 31 de milioane de dolari pentru conduita sexuală neadecvată din culisele serialului.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kevin-spacey-si-acuzat-de-hartuire-sexuala-si-cu-banii-luati-actorul-trebuie-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava