Concert pascal
MOPAN Suceava

Moda românească a fost marcată, în ultimii ani, de două pierderi tragice. Designerii Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger ne-au părăsit în circumstanțe neașteptate. Unul și-a pierdut viața într-un accident rutier, iar celălalt a fost găsit spânzurat în propriul atelier. Stilista Adina Buzatu, bună prietenă cu cei doi regretați designeri, a vorbit despre aceștia, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, notează click.ro.

Răzvan Ciobanu se lupta cu dependența de substanțe interzise de mai mult timp și a căutat mereu sprijin în rândul apropiaților săi, dar, în cele din urmă, el nu a putut sta departe de acestea.

„Răzvan a cerut ajutorul de foarte multe ori, a făcut-o și înainte accident… Dar, a fost o ultimă perioadă când nu mai reușeam să ajung la el. Oricum nu mă asculta și, oricum, nu-mi spunea adevărul. Era vorba că luptam ca să rămână departe de substanțele interzise”, a dezvăluit Adina Buzatu, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, conform sursei citate.

Joi, 8 iunie 2023, Stephan Pelger era găsit fără viață, de către un vecin, spânzurat în atelierul său din Sectorul 2, București.

„La Ștef mi-a cerut ajutorul de mai multe ori și i l-am oferit, doar că nu avea puterea să meargă constant pe un drum! De fiecare dată, poate a fost și anturajul , poate că așa a fost să fie. Din păcate, în momentul în care sunt dezechilibre și probleme psihice, este foarte greu.”, a spus stilista, la Kanal D, potrivit click.ro.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/primetime/l-au-omorat-drogurile-pe-razvan-ciobanu-adina-2308769.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava