Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni, 12 aprilie, în jurul orei 01:20, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe Bld. George Enescu, echipajul de poliție  din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului care circula dinspre stația Curcubeu spre comuna Șcheia, acesta având o deplasare sinuoasă.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 34 ani, din comuna Stulpicani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-a fost recoltată o singură mostră biologică în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză refuzând recoltarea celei de-a doua probe.

Ulterior, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier pentru infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”. Șoferul a fost sancționat și conform Legii 55/2020 art. 65 lit. M raportat la art.2, alin. 2, din Anexa nr. 3 la HG 293/2021 cu amendă în valoare de 500 lei.

La plimbare cu mașina prin Suceava la miezul nopții, beat și fără declarație. S-a ales cu dosar penal și amendă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava