Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă, a anunțat că astăzi, la Vatra Dornei, a debutat ediția de anul acesta a Programului „Crăciun în Bucovina”. De precizat că până duminică, în centrul municipiului Vatra Dornei este deschis Târgul de Turism „În Țara Dornelor”. Programul „Crăciun în Bucovina” cuprinde manifestări și evenimente culturale în toate zonele județului, de la festivaluri cu obiceiuri de iarnă și până la târguri de crăciun și expoziții.

Unul dintre evenimentele principale va fi Festivalul Internațional „Obiceiuri de Iarnă”, care va avea loc în centrul municipiul Suceava în data de 27 decembrie, începând cu ora 10:00. La parada obiceiurilor de iarnă din Suceava vor participa cete de urători din toate zonele județele, precum și din județele învecinate și din străinătate. Festivaluri de datini și obiceiuri de iarnă vor mai fi organizate în Fălticeni – 27 decembrie (ora 16:00 – Piața Nada Florilor), Vatra Dornei – pe 28 decembrie (ora 17:00 – Parcul Municipal) și 29 decembrie (ora 11:00 – str. Mihai Eminescu), Gura Humorului – 31 decembrie (ora 11:00 – Piața Catedralei), Rădăuți – 30 decembrie (ora 10:00 – esplanada statuii ecvestre Bogdan I).

Tot în cadrul programului Crăciun în Bucovina sunt incluse și festivalurile obiceiurilor și datinilor de iarnă pe stil vechi de la Rîșca și Drăgușeni, din data de 13 ianuarie 2024.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava