Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady Gaga a uimit întrega asistență de la Premiile Oscar. A sosit la ceremonie într-o interesantă rochie neagră, dar după momentul ședinței foto de la intrare, cântăreața a renunțat la ținuta elegantă. A apărut pe scenă pentru a interpreta cântecul său nominalizat la Oscar, în tricou și blugi rupți. Mai mult, a fost complet nemachiată, scrie People.

Prezența lui Gaga și vocea puternică au contrastat cu ținuta ei de performanță redusă, care includea doar un tricou negru, blugi rupti și adidași. Mai mult, machiajul de la venire dispăruse de pe fața cântăreței în momentul în care a urcat pe scenă. Nu a mai avut nici coafura pe care a avut-o la sosire. Ea a ales să își prindă părul într-o simplă împletitură franțuzească.

Înainte de începe să cânte, actrița din ”A Star Is Born” a transmis de pe scenă un mesaj puternic despre comunitate și dragoste.

”Cred că toți avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie de multă dragoste pentru a merge prin această viață. Cu toții avem nevoie de un erou uneori – sunt eroi peste tot în jurul nostru, în locuri modeste. Dar, s-ar putea să descoperi că ai putea fi propriul tău erou. chiar dacă te simți rupt în interior”, a spus Lady Gaga înainte să înceapă să cânte, potrivit click.ro.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/lady-gaga-nemachiata-si-cu-o-tinuta-2249518.html

Foto captura video

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava