Concert Pascal

Interpreta hit-ului ‘Summertime Sadness’, Lana Del Rey, și cântărețul scoțian Barrie-James O’Neill s-au logodit în secret, informează contactmusic.com.

Potrivit sursei citate, O’Neill ar fi cerut-o în căsătorie pe cea care-i este iubită din 2011, vara trecută. Cei doi artiști au dat naștere speculațiilor conform cărora s-ar fi logodit, în iulie, anul trecut, când Lana a fost văzută purtând un inel cu diamant pe degetul inelar.

În 2012, Lana a declarat în cadrul unui interviu că iubitul ei i-a fost sursă de inspirație pentru piesa ‘Off to the Races’.

”Când m-am îndrăgostit (de el), ziua mi s-a schimbat, m-am simțit complet schimbată. A fost electrizant. El a fost sursa mea de inspirație pentru melodia ‘Off to the Races’. Este vorba despre cum e să fii foarte entuziasmat de cineva, atât de entuziasmat că devii fericit că trăiești.”, a spus în acel interviu Lana Del Rey, potrivit sursei citate.

În aprilie 2013, Barrie a apărut alături de Lana în videoclipul melodiei ‘Summer Wine’ și, bineînțeles, a jucat rolul iubitului.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava