Concert pascal
MOPAN Suceava

Din dorința de a se implica activ în soluționarea diferitelor nevoi ale comunității, Lidl donează 20 de calculatoare Școlii Gimnaziale din comuna Mitocu Dragomirnei, județul Suceava. Cu ajutorul calculatoarelor, oferite cu scopul de a dota laboratorul de informatică, elevii vor putea avea acces la informații actualizate din domeniul tehnologic.
Cei 653 de elevi suceveni de la Școala Gimnazială Mitocu Dragomirnei vor putea descoperi ce înseamnă să învețe cu bucurie și curiozitate în laboratorul de informatică funcțional, completat cu ajutorul Lidl România. Aceștia vor beneficia de cursuri de Tehnologia Informației și a Comunicațiilor (TIC) și vor putea să își dezvolte abilitățile și competențele digitale.
Prin existența calculatoarelor în laboratorul de informatică, profesorii care aplică strategiile educaționale referitoare la TIC vor putea pregăti elevii să activeze competent în domeniile digitale. Astfel, copiii vor avea şansa de a se dezvolta ca membri ai societății informatizate contemporane.
„Sprijinirea educației copiilor este una dintre preocupările fundamentale din cadrul programului de responsabilitate socială Lidl. Am observat lipsa unui laborator de informatică dotat cu tehnologie digitală și am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor elevilor prin donarea celor 20 de calculatoare către școala din județul Suceava. Ne bucurăm că am putut fi alături de copiii din comuna Mitocu Dragomirnei şi le-am putut oferi susținerea noastră pentru a reuși să își dezvolte competențele digitale”, a declarat Maria Pârvuleasa, PR&CSR Manager Lidl România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava