• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Listele pentru alegerile parlamentare ale PSD Suceava vor fi întocmite la nivel judeţean, însă la final vor fi analizate de conducerea centrală a partidului. Mesajul le-a fost transmis social democraţilor suceveni de către preşedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, această decizie fiind anunţată de liderul partidului, Liviu Dragnea, în cadrul Consiliului Executiv Naţional care a avut loc recent la Vaslui. De precizat că la finalul săptămânii trecute, la invitaţia primarului din Frumosu, Constantin Buga, în această comună a avut loc o nouă şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava. În cadrul discuţiilor, președintele Organizației Județene Suceava a PSD, Ioan Stan, a prezentat o informare în urma întâlnirii Comitetului Executiv Național de la Vaslui , acolo unde s-a făcut o analiză a rezultatelor obținute de fiecare județ la alegerile locale 2016. Ioan Stan a precizat că la şedinţa de la Vaslui s-au evidențiat „premisele extraordinare” de care se bucură PSD pentru câștigarea alegerilor parlamentare 2016, „premise susținute de rezultatele foarte bune înregistrate la nivel național la alegerile locale 2016, având în vedere că PSD a obținut conducerea a 29 de Consilii Județene, a primăriei Capitalei și a tuturor primăriilor de sector. Ioan Stan a mai precizat că la şedinţa de la Vaslui, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că fiecare organizaţie judeţeană are libertatea de a-și întocmi listele de candidați pentru alegerile parlamentare, respectând principiul reîmprospătării clasei politice pe criterii de performanță, competență, probitate morală și al includerii reprezentanților organizațiilor de tineret, femei şi seniori, liste care ulterior analizate la nivel național.
Făcând referire la şedinţa PSD Suceava din comuna Frumosu, purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene, Alexandru Rădulescu, a mai adăugat că în cadrul discuţiilor, Emilian Havrici, noul responsabil de coordonarea organizațiilor locale din această zonă, a prezentat o analiză a alegerilor locale în zona Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, zonă în care PSD a înregistrat cele mai slabe rezultate din județ și, împreună cu primarii și președinții organizațiilor locale au fost identificate cauzele rezultatelor nesatisfăcătoare și o serie de măsuri ce trebuie luate pentru a atinge tinţa social democraţilor suceveni, şi anume de a câștiga alegerile parlamentare 2016.
Alexandru Rădulescu a mai precizat că în cadrul şedinţei a luat cuvântul şi primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, care a sugerat modalitățile de colaborare ale primarilor PSD în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) și în cadrul Asociației Județene de Apă și Canal (AJAC), dar şi demersurile ce trebuie urmate de primari pentru obținerea finanțărilor pentru proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava