• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Foresta Suceava a rămas fără doi jucători de bază odată cu finalul sezonului 2018/2019 al Ligii a III-a, este vorba de Ionuț Artenie și Florin Logofătu. Al doilea golgheter al echipei sucevene, cu 9 goluri marcate în 26 de meciuri jucate, mijlocașul Ionuț Artenie se va întoarce la Aerostar Bacău, de unde a venit sub formă de împrumut în vara anului trecut. Titular în poarta “galben-verzilor” în returul ultimei ediții de campionat, perioadă în care a avut evoluții grozave, goalkeeperul Ionuț Logofătu a anunțat că renunță la fotbal pentru a pleca la prietena sa în Austria. Un alt jucator care a plecat de pe Areni este mijlocașul Andrei Mateiciuc, care a bifat doar nouă prezențe în tricoul Forestei Suceava în sezonul trecut, iar pe final s-a confruntat cu multe probleme de indisciplină.

Foresta Suceava are programată reunirea lotului în jurul datei de 10 iulie, până atunci conducerea clubului fiind în căutarea unui antrenor principal cu care să atace promovarea în viitorul sezon al Ligii a III-a, care va debuta pe 24 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava