BBC Knowledge va difuza marți, 19 noiembrie, de la ora 23:00, documentarul Louis Theroux: Întoarcerea celei mai detestate familii din America care pătrunde în mijlocul comunității Bisericii Baptiste Westboro, renumită pentru clerul agresiv. În 2007, Louis Theroux și-a petrecut vara în mijlocul familiei Phelps, iar acum, se întoarce și o găsește mai plină de ură și mai lipsită de toleranță ca niciodată. El este perceput ca parte a profeției, oaia rătăcită trimisă de Dumnezeu pentru a-i mustra pe cei aleși.
Întocmai ca o sectă, această comunitate este convinsă că se apropie sfârșitul lumii și recurge la gesturi din ce în ce mai exagerate, precum incendierea Coranului. Însă, pe măsură ce comportamentul familiei devine din ce în ce mai extrem, câțiva dintre membrii mai tineri cedează. Astfel, Louis ia legătura cu cei care au decis să părăsească familia, conștienți că nu-și vor mai vedea părinții niciodată.
Deși Louis află că familia Phelps a devenit mai răzbunătoare, mai plină de ură și mai controversată ca oricând, el regăsește, în același timp, o familie care se îndreaptă către un viitor nesigur, pierzându-și din membri și încercând să strângă din ce în ce mai mult legăturile cu cei tineri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava