Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala Polivalentă din București a găzduit le finele săptămânii trecute Campionatele Balcanice de lupte pentru juniori. Sportivii români s-au descurcat admirabil, reușind să se claseze pe prima poziție în ierarhia pe echipe la toate cele trei stiluri: lupte greco-romane, lupte libere și lupte feminin.

Printre cei care și-au adus din plin contribuția la aceste performanțe se află și suceveanul Valerică Gherasim, care de patru ani îndeplinește funcția de antrenor principal al echipei naționale de lupte greco-romane Under 15.

„A fost o întrecere foarte puternică, doar la concursul Under 15 de la greco-romane participând peste 500 de competitori din 9 țări. Sunt mândru pentru elevii mei, care au obținut 10 medalii în întrecerile individuale. Din lotul național a făcut parte și sportivul Alexandru Lungu, pregătit de antrenorul Florin Rusu la CSM Bucovina Rădăuți, care a cucerit medalia de bronz la categoria 44 de kilograme. La final am fost felicitați de conducerea federației pentru rezultate, iar premierea a fost efectuată de două mari legende, foștii campioni olimpici Ștefan Rusu și Vasile Andrei”, a declarat antrenorul echipei naționale Under 15 de lupte greco-romane a României, Valerică Gherasim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava