Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii suceveni au avut o comportare foarte bună la Campionatele Naționale de Lupte Under 15 și Under 20, găzduite de municipiul Târgu Mureș.

Luptătorii de la CSM Bucovina Rădăuți au reușit să cucerească nu mai puțin de patru titluri de campioni ai României la categoria de vârstă 15 ani prin Gabriel Lungu, Alexandru Lungu, Ioan Iordăchiță și Adrian Șeica. Alți doi sportivi pregătiți de Florin Rusu, este vorba de Mihail Iordăchiță și Theo Moloce, s-au întors de la Târgu Mureș cu medaliile de bronz. În urma acestor rezultate, CSM Bucovina Rădăuți s-a clasat pe primul loc în întrecerea pe echipe.

La aceeași categorie de vârstă, Robert Muntean, de la LPS Suceava, a trebuit să se mulțumească doar cu medalia de argint. Sportivul antrenat de Valerică Gherasim a fost bine poziționat în cursa pentru aur, însă o eroare comisă pe finalul meciului decisiv l-a costat titlul național.

Tot la Under 15, Cosmin Polocoșer, de la CSM Suceava, și Sofia Rusu, de la CSȘ Rădăuți, au urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere.

La Under 20 de ani, Iosif Zlotar a fost foarte aproape de cucerirea titlului de campion al României, antrenorii Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru considerând că sportivul lor a fost nedreptățit clar în finala mare susținută împotriva unui adversar de la Dinamo București. Zlotar s-a ales așadar doar cu medalia de argint, în vreme ce colegii săi de la CSM Suceava, Felix Dediu și Ștefan Bălan, au încheiat concursul pe poziția a treia, la fel ca și Constantin Lungu, sportiv pregătit de Mihai Reman și Robert Bighei la CSȘ Rădăuți. În întrecerea pe echipe, CSM Suceava s-a clasat pe locul al patrulea, la un singur punct în spatele grupării Dinamo București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava