Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, rămâne în conducerea centrală a partidului fiind ales în funcția de vicepreședinte la nivel național. De precizat că în cursul zilei de astăzi s-a desfășurat Congresul Extraordinar al PMP, în cadrul căruia în funcția de președinte a fost ales Eugen Tomac.

„Începând de astăzi, Eugen Tomac este președintele Partidului Mișcarea Populară, iar eu sunt vicepreședinte la nivel național al partidului, coordonator al filialelor PMP din regiunea Nord-Est.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată prin votul exprimat și noii conduceri alese a PMP pentru seriozitate, prietenie și proiecte actuale și viitoare pe care le vom gandi și le vom înfăptui împreună, alături de români, mai uniți și mai hotărâți ca oricând! România are nevoie de un partid curat, liber și curajos, care să promoveze valorile creștin-democrate. Acest partid este PMP. Luptăm, muncim pentru ca fiecare român sa se simtă prețuit si respectat în țara sa! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Marian Andronache după alegeri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava