Concert pascal
MOPAN Suceava

În a doua etapă a returului seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava va primi sâmbătă pe „Areni” vizita echipei Dunărea Galaţi. Meciul este vital pentru gruparea pregătită de Bogdan Tudoreanu şi Marin Barbu, punctele puse în joc valorând dublu. Cum în mod cert cele două grupări vor evolua în turneul play-out, punctele se pun şi în clasamentul direct al ultimelor şase clasate.
„Pentru ca jucătorii noştri să aibă o vacanţă cât se poate de liniştită, trebuie să câştige jocul cu Dunărea Galaţi. Disputa se anunţă a fi extrem de complicată pentru că şi oaspeţii se „agaţă” de această partidă.
Nu avem nevoie de spectacol sau de nu ştiu ce artificii, ci de cele trei puncte puse în joc. Publicul iubitor de fotbal din Suceava trebuie să înţeleagă faptul că jucătorii noştri au avut cele mai dificile condiţii din Liga a II-a. Nu au avut parte de un stagiu de pregătire centralizată, nu au avut susţinătoare de efort şi au avut restanţe salariale extrem de mari într-o anumită perioadă. Lucrurile s-au îmbunătăţit, dar destul de târziu, în condiţiile în care cel mai mare salariu la noi este de 1.500 de lei. Să nu primeşti salariul de 500, 800 sau 1.000 de lei câteva luni de zile, nu poţi să ai nicio motivaţie la joc. Trebuie de recunoscut faptul că dacă Marin Barbu nu şi-ar fi folosit flerul său deosebit, disputele cu jucătorii ar fi degenerat.
Avem un lot de 21 de jucători dintre care doi portari şi cinci tineri născuţi în 1995. Să sperăm că anul care vine vom avea mai mult noroc şi o susţinere constantă. Ştim că bugetul se va face simţit abia în martie-aprilie, dar noi avem nevoie de un cantonament de iarnă şi de un supliment pentru vacanţa de iarnă pentru jucători. Este greu să petreci sărbătorile de iarnă fără ceva în buzunar şi să te gândeşti la zile bune cu stomacul gol” a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Etapa a XVI-a a seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:
Rapid Suceava – Dunărea Galaţi
Unirea Slobozia – FC Clinceni
CSMS Iaşi – CF Brăila
Farul Constanţa – SC Bacău
Rapid Bucureşti – Unirea Târlungeni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava