Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Mărgineanu, interpretul personajului „Ardiles” din serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV, a dezvăluit părerea lui în legătură cu suspendarea zborurilor companiei Blue Air. Acesta are brevet de pilot civil și consideră că statul a greșit în ceea ce privește problema actuală, iar consecințele nu vor fi unele ușor de suportat pentru pasageri.

„Riscăm să repetăm povestea de pe piața asigurărilor. Ce s-a întâmplat atunci? A dispărut o companie și ne-am trezit cu valoarea dublată, dacă nu chiar triplată, a polițelor de asigurări. Așa se va întâmpla și acum, dacă va urma același scenariu! Vom ajunge să plătim 200 de euro pe un bilet de călătorie până la Cluj și 1.000 de euro pentru unul până la Paris! Numai că pe român nu-l interesează pare-se chestiunea asta! Poate, cine știe, ne vom întoarce la vremurile, în care luam autocarul până la Paris, cei mai mulți dintre noi!”, a declarat Mihai Mărgineanu pentru playtech.ro, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-margineanu-comentarii-virulente-despre-2204322.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava