MOPAN Suceava
Galerie foto16 poze în acest set

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat, vineri, 8 martie, lucrările la șoseaua de centură a municipiului Suceava. Răzvan Cuc a parcurs cu mașina cele două tronsoane care trebuie finalizate, de la intersecția cu DN 17 și până la intersecția cu E 85, spre Fălticeni. Ministrul transporturilor s-a oprit pentru a vedea lucrărilor în zona Hagigadar, acolo unde constructorii lucrează deja la consolidarea unui versant cu probleme. În cadrul discuțiilor, reprezentantul uneia dintre firmele care au câștigat licitația pentru finalizarea șoselei de centură a Sucevei a precizat că investiția va fi finalizată în această toamnă. Acesta a precizat că dacă va exista o ritmicitate a plăților va putea fi respectat termenul de 17 septembrie la care trebuie finalizate lucrările, în acest termen fiind inclusă și perioada de iarnă în care nu s-a putut lucra. La rândul său, ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a precizat că are încredere în constructori, unul dintre aceștia lucrând foarte bine și la modernizarea DN 18, către județul Maramureș.

Răzvan Cuc a subliniat că pentru șoseaua de centură nu sunt întârzieri la plata constructorilor.

Pe de altă parte, ministrul transporturilor a ținut să precizeze că o problemă în plata firmelor care lucrează pentru obiectivele de investiții ale Ministerului Transporturilor este și nepromulgarea bugetului de stat pe 2019 de către președintele României, Klaus Iohannis. „Bani avem pentru că anul acesta avem un buget extraordinar de generos. Nu numai pentru obiectivele de investiții care le vedeți aici, în derulare, cât și pentru partea de întreținere a drumurilor naționale. Dar cât timp nu avem buget, și dacă așa înțelege cineva să colaboreze cu Guvernul României, în speță cu Ministerul Transporturilor pentru că suntem direct afectați, evident că suntem afectați și evident că se întâmplă și întârzieri la plată. Blocarea bugetului uitați ce generează. Generează o întârziere la plată a constructorilor români serioși, care își fac treaba și care vor să finalizeze obiectivele importante de investiții esențiale”, a spus Răzvan Cuc.

În vizita de lucru pe care a efectuat-o pe șoseaua de centură a Sucevei, ministrul transporturilor a fost însoțit de prefectul județului, Mirela Adomnicăi, de senatorii PSD Ioan Stan și Eugen Bejinariu, de deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băișanu, precum și de directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava