Concert pascal
MOPAN Suceava

Un moment special s-a consumat joi în tabăra mobilă de refugiați de la Siret care a arătat că totuși viața trebuie să meargă mai departe. Fetița unei ucrainence a fost sărbătorită la împlinirea a 7 ani. Iată cu relatează cei de la ISU Suceava acest emoționant eveniment.

”Munca psihologilor voluntari ai ISU Suceava, în Tabăra Mobilă de pe Stadionul orașului Siret, este una esențială.

Ei sunt implicați în nobila lor misiune, atât profesional, cât și emoțional. Încearcă să alunge suferința celor cazați aici, empatizând cu ei și oferindu-le tot suportul de care au nevoie. Codruța, unul dintre psihologii voluntari ai ISU Suceava, a aflat din discuțiile cu o tânără mamă faptul că fiica acesteia, Arina, împlinește astăzi (3 martie) 7 anișori. A postat informația pe grupul lor de socializare, iar colegii au pus la cale o surpriză… Toată lumea din tabără s-a mobilizat, inclusiv autoritățile locale, și împreună au organizat un moment special pentru micuța sărbătorită. I-au luat un tort, au adus baloane și coifuri, inclusiv cadouri.  Cu complicitatea mamei, Arina a fost îmbrăcată bine, iar la ieșirea din cort a fost întâmpinată de o mulțime de „invitați”, care i-au cântat din inimă „La Mulți Ani!” Emoțiile au copleșit-o pe mama fetiței, îmbrățișată de români, iar lacrimile nu se mai opreau. Pe de altă parte, Arina nu mai contenea cu mulțumirile, iar încântarea îi făceau ochișorii să strălucească: „Дякую! Дякую!” (Mulțumesc! Mulțumesc!) Cel puțin pentru câteva momente, Arina a fost fericită să fie în centrul atenției… Sperăm ca printre amintirile ei din această perioadă complicată, să primeze acest moment în care a fost cu zâmbetul pe buze, iar noi, în suflete…З днем ​​народження, дорога Аріна! La mulți ani sănătoși, dragă Arina!”

Moment special în tabăra mobilă de refugiați de la Siret. Fetița unei ucrainence a fost sărbătorită la împlinirea a 7 ani (foto), 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava