Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediția Survivor România de luni, 21 februarie, a venit și cu primele informații din Exil, noutatea show-ului, acolo fiind trimiși în urma episodului anterior CRBL și Relu Pănescu, din fiecare echipă, notează click.ro.

Încă din ediția trecută, concurenților li s-a explicat că în Exil concurenții vor pleca doar cu hainele de pe ei și, mai mult decât atât, nu vor primi nici mâncare, decât dacă tribul lor se va gândi să le trimită acestora din provizii. Relu a rămas, astfel, fără mâncare, după ce Războinicii nu i-au trimis absolut nimic!

„Mă simt ca un prizonier. Aștept să văd dacă ne trimit mâncare. Toți Faimoșii sunt pe lista mea neagră de acum. (..) Sunt șerpi”, spunea CRBL, în timpul Exilului. Ei bine, însă, când a venit momentul mesei, cântărețul a avut surpriza să vadă că tribul lui i-a trimis mâncare, o ustensilă de-a sa, dar și pelerina lui de ploaie, mai scrie sursa citată.

Din partea Războinicilor nu a venit nimic, însă Relu a sperat în continuare că poate mâncarea doar întârzie, neașteptându-se nicio clipă la acest gest din partea colegilor săi. Când a vorbit despre acest lucru, Relu s-a emoționat.

CRBL a împărțit însă din puținul său de mâncare cu Relu, din echipa adversă. „Le mulțumesc și lui CRBL și colegilor săi că am putut și eu să mănânc ceva”, a spus Relu Pănescu emoționat, la testimoniale.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/momente-critice-in-exil-la-survivor-crbl-si-411580.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava