Concert pascal
MOPAN Suceava

În spatele imaginii de femeie sexy şi puternică se ascunde o mare dramă. Monica Bîrlădeanu şi-a luat inima în dinţi şi a vorbit despre o perioadă cruntă pe care a traversat-o în copilărie când tatăl ei a ajuns să-şi pună capăt zilelor. Tragedia a marcat-o şi nici acum nu poate povesti prin ce a trecut fără să-i dea lacrimile. Vedeta şi-a deschis sufletul într-un interviu acordat Pro Tv, potrivit click.ro.

Campania “Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului” începută de Pro Tv a continuat vineri cu povestea tulburătoare a Monicăi Bîrlădeanu. Gazda emisiunii „Ferma Vedetelor” a povestit un episod cutremurător în urma căruia a rămas orfană de tată. Lucrurile în familia vedetei au început să ia o întorsătură de-a dreptul dramatică în momentul în care mama Monicăi l-a adus pe lume pe Petru, fratele mai mic. Copilul a fost foarte bolnav iar mama a stat aproape un an prin spitale ca să-şi salveze pruncul. Din cauza acestei drame, tatăl Monicăi s-a refugiat în alcool şi devenea agresiv cu soţia. Violenţa dintre ei este povestită astăzi de Monica cu multă durere.

“Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. (n.r. simţeam) Teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa”, şi-a început ea mărturisirea, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/monica-birladeanu-vorbit-lacrimi-despre-sinuciderea-tatalui-ce-amintiri-crunte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava