Concert pascal
MOPAN Suceava

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton. Cei doi artiști sunt împreună de 23 de ani și se iubesc la fel ca-n prima zi, notează click.ro.

Recent, întreg showbiz-l a luat foc atunci când s-a scris că Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt protagoniștii „Divorțului anului”. Actrița Monica Davidescu a lămurit odată pentru totdeauna confuzia creată. „Divorțul anului în ce ne privește este doar un spectacol. Am pus astfel mai multe semne de întrebare prietenilor noștrii și spectatorilor care ne urmăresc. Este însă vorba doar un spectacol, în care se râde mult și se cântă mult. Mergeți să-l vedeți! La fiecare divorț se tot zicea prin presă: divorțul anului, al secolului. Și am zis: haide să facem și noi un spectacol pentru că tot e la modă! Din cauza acestui titlu toată lumea a crezut că divorțăm. Nu avem un anume secret în căsnicie”, a lămurit situația din cuplu actrița Monica Davidescu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/aurelian-temisan-si-monica-davidescu-divortul-2267382.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava