Concert pascal
MOPAN Suceava

Imediat după ce s-a destrămat relația cu Irinel Columbeanu, Monica a început o frumoasă poveste de iubire cu Mr. Pink, milionarul din America. Apropiații tinerei spun, însă că aceasta ar avea o relație restrictivă cu soțul ei, fiind monitorizată în permanență. Așadar, șansele sunt mici ca Monica să ajungă cu Irinuca în vizită, la azil, la Irinel Columbeanu, cu toate că fostul afacerit a declarat că el le așteaptă, notează click.ro.

Fiecare acțiune a Monicăi ar fi atent monitorizată de Mr. Pink. Cei doi au o relație extrem de restrictivă, potrivit spuselor unor apropiați ai acestora, scrie cancan.ro.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei, pentru Playtech.ro, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/monica-gabor-controlata-de-mr-pink-nu-i-ar-da-2307568.html

Monica Gabor, controlată de Mr. Pink? Nu i-ar da voie să mai vină în România nici măcar în vizită, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava