Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de patru zile la finele săptămânii trecute, bazinul de înot din Miercurea Ciuc a găzduit in condiții excelente Campionatele Naționale de Înot pentru seniori, tineret și juniori în bazin scurt.

La competiție au luat starul și șase sportivi suceveni pregătiți de profesorul Cezar Moscaliuc. Este vorba de Maria Verciuc, Delia Ostafi, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea, Paula Boleacu și Paul Panait.

Înotătorii suceveni au reușit din nou să-și depășească limitele și s-au întors acasă cu opt medalii.

Două medalii de aur a cucerit Maria Verciuc în probele de 100 metri bras și 100 metri mixt la categoria tineret,  Sportiva are dublă legitimare la CSS Suceava și Steaua București.

Medaliile de argint au fost obținute de Maria Verciuc în proba de 100 metri bras, la categoria seniori și în proba de 200 metri bras, la categoria tineret și echipa de fete Oana Sauciuc, Delia Ostafi și Maria Verciuc în probade 4×50 metri mixt, categoria tineret împreună cu echipa Steaua București și Paula Boleacu, cu echipa Atena Constanța, în proba de 4×50 mixt junioare

Medaliile de bronz pentru delegația suceveană au apaținut Paulei Boleacu, în proba de 100 metri mixt junioare și Maria Verciuc și Delia Ostafi, împreună cu echipa Steaua București în proba de 4×50 metri liber la categoria tineret.

”Aceste performanțe realizate de acești copii minunați, vin să încununeaze munca și sacrificiile pe care le fac zilnic (amintesc doar orele de pregătire, când dimineața la 5.40 incep programul de antrenamentul in apă, ca apoi la 8.00 să poată ajungă la programul de școală)!

Felicitări pentru dorința de a fi mai buni, pentru acest mic pas înainte pe drumul ce și l-au ales .

Felicitări și mulțumiri părinților care-i susțin și care se adaptează din mers la aceleași program.

Succes in continuare și nu uitați, ca să devi ce îți dorești, Campionul din tine să-l trezești!” a spus profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava