Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul la Baia Mare a găzduit la finele săptămânii trecute Campionatele Naționale Școlare de înot, competiîie pentru elevi cu vârste cuprinse între 12-14 ani.
Peste 200 de elevi s-au întrecut pentru medaliile puse în joc și uneori, doar tabela electronică a reușit să facă diferența între cele 3 trepte ale podiumului de premiere.
Din Suceava, reprezentând CSS-LPS, sub îndrumarea prof esorului Cezar Moscaliuc, a participat Andrian Andrei (14 ani). Sportivul suceveran s-a întors acasă cu 4 medalii, una de aur în proba de 50 spate, una de argint la 100 spate și două de bronz în probele de 50 și 100 liber. În toate probele Andrei Andrian și-a stabilit noi recorduri personale.

”Mulțumesc conducerii Școlii Gimnaziale nr. 3 pentru condițiile excelente de pregătire și multumesc OMNIA CENTER, domnului Cătălin Bunduc și doamnei Daniela Burac pentru sprijin și, nu în ultimul rând, părinților pentru susținere.

La aceeași competiție, doi dintre elevii de la CSS Gura Humorului au urcat pe treptele podiumului de premiere, Marta Savin care a obținut locul 2 în proba de 50 fluture și Simion Hoffman care s-a clasat al 3-lea în proba de 100 bras. Ei sunt pregătiți la clubul humorean de către profesorl Pînzaru Gabriel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava