Concert pascal
MOPAN Suceava

Toți jucătorii echipei locale de handbal au fost testați pentru a se afla dacă vreunul dintre ei este infectat cu Covid-19. Rezultatele au arătat că nici un jucător nu are virusul. Vestea îmbucurătoare este că nici în rândul celorlalte persoane din stafful CSU Suceava nu s-a confirmat vreun caz, astfel încât pregătirile pentru meciurile de baraj de la mijlocul lunii septembrie pot continua în condițiile impuse de normele sanitare actuale.

”Între timp, noi am intrat în cantonament, iar toți jucătorii sunt cazați la căminul Universității <Ștefan cel Mare>. Dacă va fi nevoie, vom mai face un test înaintea turneului de promovare, dar în mod normal nu ar trebui să avem cazuri de infectare pentru că evităm pe cât posibil contactul cu persoanele din exterior. Antrenamentele le derulăm în condițiile impuse de autorități pe timp de pandemie și sperăm ca până pe 11 septembrie să atingem vârful de formă”, a explicat Adrian Chiruț.

Antrenorul sucevean a menționat faptul că lipsa unor jocuri de pregătire este lucrul cel mai îngrijorător în acest moment, stabilirea relațiilor de joc și a omogenității echipei fiind o chestiune foarte importantă.

”Regulile impuse ne-au împiedicat să disputăm vreo partidă amicală de pregătire. Pentru echipa noastră este destul de complicat pentru că am trasnferat 10 noi jucători. Chiar dacă sunt cu toții jucători de valoare, schemele de joc și sincronizarea în teren nu sunt lucruri simple. Totuși, am încredere că la turneul de promovare ne vom prezenta pregătiți și cred că avem jucători care pot face diferența pe teren” a mai adăugat Adrian Chiruț.

Turneul de promovare în Liga Zimbrilor va avea loc în perioada 11-13 septembrie la Sfântu Gheorghe. Pentru cele două locuri promovabile, la baraj se vor lupta patru formații, CSU Suceava, Magnum Botoșani, CSM Alexandria și Unirea Sânnicolau.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava