Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele PNL al Consiliul Județean Suceava, Niculai Barbă, i-a transmis deputatului PSD Gheorghe Șoldan că se face de râs atunci când critică Aeroportul Ștefan cel Mare. “Știu că vă aflați în campanie electorală și vreți să ieșiți în evidență cu câte ceva, dar vă faceți de râs criticând Aeroportul din Suceava. Dacă vreți să dați în Gheorghe Flutur cu orice preț, picați în penibil.

Dacă, de regulă, căutați câte un portar de la minister cu care să vă pozați, azi nu ați mai avut cu cine, așa că vă lăudați că aduceți la Suceava autostrăzi, spitale, probabil din plastilină. Cine v-a învățat în acestă campanie, v-a învățat prost”, a spus Niculai Barbă. El a arătat că Aeroportul Internațional ,,Ștefan cel Mare” Suceava este un aeroport modernizat la inițiativa lui Gheorghe Flutur. “A fost primul aeroport care a obținut fonduri europene, 63 milioane de euro, iar anul trecut au mai fost făcute proiecte de 17 milioane de euro, unul pentru împrejmuire (gard inteligent de securitate) și drum asfaltat permiteral, aparatură modernă de monitorizare, utilaje de deszăpezire, utilaje de întreținere a spațiilor verzi, stații de iluminat speciale și Terminalul 2, în valoare de 4 milioane de euro, toate făcute de Consiliul Județean Suceava”, a arătat vicepreședintele CJ Suceava. El a subliniat    Aeroportul ,,Ștefan Cel Mare” este primul aeroport după lotul aeroporturilor din orașele mari, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și doar anul trecut a avut peste 800.000 de pasageri. “Cât de penibil puteți fi pentru a căuta critici fără niciun rost, ca în acest caz? În momentul de față la Aeroportul Suceava de lucrează la demolarea unor clădiri vechi, la amenajarea unor spații verzi și locuri de așteptare.

De asemenea, lucrăm la mărirea numărului de locuri de parcare, cu care vom ajunge la circa 300 de locuri de parcare. De săptămâna viitoare introducem posibilitatea de plată online pentru parcare și tot nu e bine după mintea dumneavoastră”, a mai declarat Niculai Barbă.

El a mai spus că CJ Suceava a demarat procedurile de construcție a unui drum nou dintre aeroport și cartierul Burdujeni, a aprobat proiectul de apă și canalizare care vine din rețeaua municipiului Suceava la Aeroport și a demarat lucrările pentru Terminalul T3, terminal care va avea în vedere și posibilitatea parcărilor moderne sub forma de burduf a avioanelor de pasageri. “Cu toate acestea, aveți temă de criticat. Noi ne vedem de dezvoltare. Vă aduc aminte că în perioada când confrații politici ai dumitale administrau acest județ, pe Aeroportul Salcea zburau ciorile. Dacă nici aceste realități nu vă ajută să vă conectați, atunci o să vă ajute electoratul, în 9 iunie”, a încheiat Neculai Barbă.

Niculai Barbă către Gheorghe Șoldan: “Vă faceți de râs criticând Aeroportul din Suceava. Dacă vreți să dați în Gheorghe Flutur cu orice preț, picați în penibil”, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava