Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a avut astăzi, la Vatra Dornei, o ședință de lucru la care au participat primarul Ilie Boncheș și viceprimarul Marius Rîpan, pentru a pregăti evenimentele care vor avea loc în acest municipiu pe 28 Noiembrie, de Ziua Bucovinei. „Consiliul Județean Suceava este implicat atât în programul realizat împreună cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților la Complexul Muzeal Cazinoul Băilor, cât și în târgul de turism „Târg în Țara Dornelor”, care se va desfășura în perioada 28 noiembrie – 3 decembrie.

Așa cum a fost comunicat anterior, pe 28 noiembrie are loc ședința solemnă a CJ Suceava dedicată evocării a 105 ani de la Unirea Bucovinei cu Țara. De asemenea, CJ Suceava, prin Muzeul Național al Bucovinei, asigură o serie de expoziții în Cazinoul Băilor, iar prin Centrul Cultural Bucovina realizăm și un spectacol extraordinar de virtuozități vocal-instrumentale susținut de artiștii Ansamblului Artistic Profesionist ,,Ciprian Porumbescu”. Spectacolul va avea loc pe scena Cazinoului începând cu ora 19:00. Începând cu aceeași oră, pe modelul Noaptea Muzeelor, Cazinoul va fi putea vizitat până la ora 24:00.

Prin târgul de turism organizat la Vatra Dornei revenim și promovăm Bucovina la ea acasă, prin implicarea OMD Bucovina, acum alături de Primăria municipiului Vatra Dornei”, a spus Niculai Barbă după ședința de astăzi. El a mai precizat că anul acesta, odată cu înființarea OMD Bucovina, administrația județeană a organizat sau a participat la o serie de târguri din țară și străinătate, începând cu cele din Câmpulung Moldovenesc, Suceava, București și zile acestea la Varșovia, unde este promovat inclusiv Cazinoul Băilor din Vatra Dornei.

„Suntem pregătiți și invităm turiștii să-și petreacă mini-vacanța de Ziua Națională a României în zona Vatra Dornei. Odată cu redeschiderea Cazinoului și cu finalizarea lucrărilor la infrastructură, Vatra Dornei devine un punct extrem de atractiv pe harta turistică a Bucovinei.

Pentru tot ce se întâmplă în ultima perioadă la Vatra Dornei, schimbarea la față a municipiului, apreciem meritele administrației locale, primar Ilie Boncheș și viceprimar Marius Rîpan, care au avut sprijinul permanent și concret al CJ Suceava. Pe de altă parte, nu pot să nu observ acum o serie de personaje care se bagă în seamă cu poze sau cu subiecte legate de Vatra Dornei. Dintre aceștia este posibil ca unii să nu știe vreo stradă din municipiu, în timp ce alții nu știu să fi făcut ceva de bine pentru dorneni.

Zilele acestea la Vatra Dornei ninge ca în povești, Serviciul Public Județean Salvamont urmând a comunica situația traseelor turistice din zona montană a județului pentru mini-vacanța de săptămâna viitoare”, a mai spus Niculai Barbă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava