Craciun in Bucovina

Retailerii care utilizeaza platforma software SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, beneficiază si de integrarea cu aplicația MobilPay Wallet a companiei Netopia. Odata cu lansarea noii versiuni SmartCash RMS, retailerii – magazine independente si retele de magazine dotate cu soluția SmartCash POS – pot oferi cumparatorilor posibilitatea de a efectua plăți cu portofelul electronic, MobilPay Wallet.

Deja integrat cu succes în platforma SmartCash Retail Management System, serviciul digital MobilPay Wallet al companiei Netopia poate fi utilizat de clienții oricărei bănci.

Noul sistem de plata cu portofelul electronic este deja disponibil in toate magazinele din rețeaua Carrefour Express, ce opereaza cu platforma software SmartCash Retail Management System.

Aplicația MobilPay Wallet funcționează prin scanarea unui cod QR la apropierea telefonului de POS-ul compatibil, plata efectuându-se astfel automat. Cumparatorii pot descărca gratuit aplicaţia mobilPay Wallet pe orice smartphone ce rulează sistemele de operare iOS și Android. După ce îşi înregistrează un card în aplicaţie, își vor putea achita simplu si rapid cumpărăturile în magazinele Carrefour, prin scanarea codului afişat la casa de marcat.

Importante rețele de producători si retaileri din diverse domenii și zone ale țării, utilizatori ai soluțiilor SmartCash RMS, urmează să implementeze aplicatia mobilPay Wallet pentru a permite clienților sa achite cu portofelul electronic, printre brandurile cunoscute numarandu-se lanturile Il Passo și La Femme.

Integrând facilitățile aplicației MobilPay Wallet în platforma SmartCash RMS, Magister Software le oferă comercianților un nou atu în lupta cu aglomerația în zona caselor de marcat. De-a lungul timpului, Magister Software a integrat și alte soluții menite sa crească numărul de clienți noi și să îi fidelizeze pe cei existenți, îmbunătățind experiența cumpărătorilor în magazinele care utilizează soluții software SmartCash Retail Management System.

Implementată în peste 7500 de unități comerciale și numărând o comunitate de peste 37.000 de utilizatori, soluția SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, este, în prezent, cea mai răspândită platformă software pentru retail din România. Platforma se adresează comercianților independenți, furnizorilor de produse și servicii din HoReCa, precum și rețelelor comerciale cu un număr mare de unități, în continuă expansiune și cu o largă răspândire teritorială.

Înființată în 2002 și având capital integral românesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și furnizor de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al unităților comerciale mici și mijlocii. În cei 15 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal în dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava