Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 12 august, la Casa Baciu din comuna suceveană Fundu Moldovei se va desfășura conferința „Știință, religie, spiritualitate”, iar la eveniment poate participa oricine, pe bază de invitație. Conferința este organizată de Asociația „Profesor Ioan Nemeș”, Asociația „Rarău” și Asociația de Psihiatrie Socială din România, coordonată de medicul Alexandru Paziuc. Într-o intervenție telefonică la Radio Top, medicul a declarat: „Cine dorește poate veni la conferință. Se mai schimbă puțin tonusul sau armonia zilelor. Avem invitat din Franța un profesor de psihoterapie, și de formație buddhist, care ne va vorbi despre meditație și anumite elemente de hipnoză. Apoi, este preotul profesor Gheorghe Popa de la Iași, care va veni cu rolul rugăciunii în a menține o stare de echilibru, de sănătate mintală. Va fi și un filosof de la Cluj, Mircea Arman, care ne va vorbi despre ortodoxia cuantică. Sunt lucruri prin care vrem să aducem ceva pitoresc în viața noastră de zi cu zi”.

Doctorul Paziuc a explicat de ce accesul va fi permis doar cu invitație: „Întotdeauna, ca să iasă un lucru bine organizat, trebuie să știi pe cine te bazezi și numărul de persoane. Sperăm să fie o zi câștigată de toată lumea participantă. Conferința va debuta la ora 10.00 și va ține până spre după – amiază, cu tot ceea ce este necesar, pentru a crea o atmosferă plăcută, nu de discuții contradictorii”. Psihiatrul sucevean a adăugat: „Invitațiile sunt binevenite, mai ales pentru cei strict interesați de știință, religie și spiritualitate, nu doar să se afle în treabă. Dacă lăsăm lucrurile libere știm ce se întâmplă”. Invitația poate fi obținută pentru o donație minimă de 150 de lei. Persoana de contact este medicul Petronela Paziuc. Aceasta poate fi apelată la numărul de telefon 0723/584454.

Nume mari din țară și străinătate vor conferința la evenimentul „Știință, religie, spiritualitate” organizat la Casa Baciu din Fundu Moldovei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava