Concert pascal
MOPAN Suceava

O enoriașă cere arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, disciplinarea unui preot care face sminteală la o mănăstire din județ. ”Binecuvântați și iertați … din nou deranjul și îndrăzneala. Vreau să vă comunic și să luați la cunoștință faptul că nu s-a luat nicio măsură pentru disciplinarea ….. care continuă să facă sminteală la ….. tulburând obștea și certând mirenii. Țipă prin curtea mănăstirii la cerșetori vorbind urât, iar în biserică ceartă oamenii care se foiesc. Vă rog să faceți ceva cu el că nu ascultă de nimeni. Am încercat să-i atrag atenția și m-a ocărât. I-am spus părintelui stareț și nici de el nu ascultă. Ați îngăduit să vină acest părinte fără a întreba obștea dacă îl primesc, știind că peste tot unde s-a dus numai dezbinare a făcut. Vin de mult timp la …., dar așa ceva să facă …… niciodată nu am văzut.”, a spus enoriașa.

”Această situație se află în atenția Sectorului Exarhat. Cu puțină răbdare, vom face ca mănăstirea să își recapete liniștea specifică vieții monahale”, a  răspuns IPS Calinic.

O enoriașă cere disciplinarea unui preot care face sminteală la o mănăstire din județ. IPS Calinic: ”Vom face ca mănăstirea să își recapete liniștea specifică vieții monahale”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava