Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 6 aprilie orele 18:00, la sediul Poliției Municipiului Suceava s-a prezentat o femeie de 61 ani, din Piatra Neamț care locuiește fără forme legale în Suceava și care a sesizat că are un conflict cu soțul ei de 59 ani, din aceeași localitate. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că femeia este căsătorită de circa 7 ani cu bărbatul de 59 ani. Cei doi locuiesc de circa 2 ani de zile într-un apartament din municipiul Suceava. Aceștia nu au copii, iar de circa un an de zile între cei doi au început să apară anumite neînțelegeri, uneori acestea transformându-se în violență fizică, aspecte ce nu au fost sesizate până în prezent de către femeie.  În ziua de 01.04.2024, în jurul orei 07:00, în timp ce femeia se afla în locuință, pe fondul neînțelegerilor, soțul i-a luat fără acordul ei telefonul mobil și actul de identitate fără a le înapoia.

Ulterior, în jurul orei 17:00 din aceeași zi, când s-a reîntors la domiciliu a izbucnit din nou un conflict, în urma căruia femeia a fost lovită de către soț.  Apelanta a declarat că a fost amenințată cu acte de violență fizică și i s-a creat și o stare de temere motiv pentru care în continuarea a plecat de la domiciliu la tatăl ei, unde rămas pe toată această perioadă. A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat în urma răspunsurilor oferite că există risc iminent asupra vieții și integrității femeii, aceasta dorind emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva soțului. Partea vătămată nu prezenta urme vizibile de violență și nu a dorit intervenția unui echipaj medical și nici să se deplaseze la o unitate medicală. S-a emis ordinul de protecție provizoriu, pe o perioada de 5 zile,  stabilindu-se faptul că bărbatul nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 100 metri de soția lui, de reședința ei unde va locui și locul de muncă.

A fost întocmit în temeiul art. 61 C.P.P. proces-verbal de constatare, cercetările în cauză urmând a fi continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violenţă în familie”, faptă prev. şi ped. de art. 199 alin. 1 din Cod Penal, rap. art. 193 alin. 1, din C. Pen. ,,amenințarea” faptă prev. şi ped. de art. 206 alin.1 din Cod Penal și “furt” faptă prev. și ped. art. 228 alin. (1), raportat la art. 231, alin. (1). din Codul penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava