Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 31 decembrie , ora 22:45, polițiștii Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie de 36 ani cu privire la faptul că soțul său provoacă scandal la locuința de domiciliu și că a lovit-o.

Polițiștii au constatat că la data de 31.12.2022, ora 21:00, în timp ce se afla la locuința de domiciliu din comuna Straja, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, soțul femeii de 36 ani a amenințat-o cu acte de violență și a lovit-o.

În urma agresiunii femeia nu a dorit intervenția unui echipaj medical și nu a formulat plangere penală împotriva soțului ei.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate, așadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, împotriva bărbatului s-a dispus ca măsură de protecție părăsirea temporară a locuinței din comuna Straja și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de persoana vătămată și față de imobilul de domiciliu din com. Straja.

Ordinul de protecție a fost adus la cunoștința agresorului, acesta părăsind imobilul din com. Straja, jud. Suceava.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „Violență în familie” faptă prev. și ped. de art.199 alin.(1) rap la art. 193 alin(1) din Codul penal, dosar ce urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava