Concert pascal
MOPAN Suceava

Povestea din spatele Avène datează din 1736, când un cal aparținând marchizului de Rocozels a fost eliberat pentru a cutreiera sud-vestul Franței din cauza unei boli grave de piele.

Potrivit legendei, calul a găsit un izvor termal lângă Avène și, după ce s-a rostogolit în apă, pielea calului a devenit din nou strălucitoare și boala sa de piele s-a vindecat complet. Acest lucru l-a determinat pe marchizul de Rocozels să construiască o instalație termală pentru a trata pacienții cu afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, psoriazis și arsuri.

În 1990, Centrul de Hidroterapie Avène a fost deschis și de atunci s-a extins pentru a găzdui 4.000 de pacienți simultan.

Desigur, nu toată lumea poate călători în acest centru, așa că linia de îngrijire a pielii Avène a fost creată pentru a oferi pacienților beneficiile apei termale Avène în rutina lor de îngrijire zilnică.

Care sunt cele mai bune cinci produse de îngrijire a pielii Avène?

Avène a dezvoltat peste 20 de colecții de produse de îngrijire a pielii care au toate beneficii unice și sunt destinate diferitelor probleme ale pielii. Cu atât de multe produse din care să alegi, este posibil să nu știi de unde să începi cu acest brand. Pentru a te ajuta, vom discuta mai jos cele mai bine vândute cinci produse de ingrijire a pielii Avène.

Avène Cicalfate Cremă reparatoare pentru piele

Această cremă bogată, ocluzivă este unul dintre cele mai populare produse ale mărcii și din motive întemeiate. Poate fi folosită pe corp, față și chiar pe buze pentru a ajuta la restabilirea și promovarea refacerii optime a pielii de la uscăciune, iritații, tăieturi și zgârieturi minore, arsuri solare etc.

Pe lângă apa termală Avène, formula include sucralfat și sulfat de cupru-zinc ca ingrediente cheie.

Sucralfatul ajută la refacerea și protejarea pielii deteriorate și izolează leziunea de agresorii externi ai mediului. Complexul de sulfat de cupru-zinc promovează un mediu sănătos al pielii pentru o recuperare optimă.

Avène Crema de recuperare a pielii

Dacă te confrunți cu pielea hipersensibilă sau iritată, Avène Skin Recovery Cream ar putea merita încercată. Textura bogată și opacă ajută instantaneu la calmarea și calmarea pielii și o menține hidratată toată ziua, fără să se simtă grasă sau lipicioasă.

Formula fără parfum include emolienți precum uleiul mineral și squalanul, care ambele ajută la blocarea umidității în piele, în timp ce siliconii conferă acestei creme o textură mătăsoasă și netedă.

Există, de asemenea, umectanți, cum ar fi glicerina și aminoacidul serină, care atrag umezeala în straturile superioare ale pielii, similar modului în care un burete absoarbe și reține apa.

Și, desigur, formula include Apa Termală Avène, ca toate produsele de îngrijire a pielii Avène.

Avène Cicalfate emulsie post procedură

O emulsie ușoară, liniștitoare, de recuperare a pielii, care devine transparentă fără un finisaj gras și oferă o senzație imediată de răcire, făcând-o ideală pentru utilizarea pe pielea post-proceduri.

Similar cu alte produse de îngrijire a pielii Avène, această emulsie include ingrediente cheie precum Apa Termală Avène, emolienți (trigliceride caprilice/capric și ulei mineral), sucralfat și un complex de sulfat de cupru și zinc.

Gel de curățare Avène Cleanance

Un gel de curățare fără săpun pentru față și corp, care este formulat pentru a elimina impuritățile și excesul de sebum fără a îndepărta pielea.

La fel ca majoritatea demachiantelor, ingredientele cheie din această formulă includ agenți tensioactivi, cum ar fi sulfatul de zinc coceth și decil glucozid. O moleculă de surfactant conține un capăt care este hidrofil (atras de apă) și un capăt care este lipofil (atras de ulei). Acest lucru permite agenților tensioactivi să atragă și să suspende uleiurile, murdăria și alte impurități care s-au acumulat pe piele și să le spele.

Chiar dacă acest produs este destinat celor cu pielea sensibilă, formula conține un amestec de parfum sintetic. Parfumul are potențialul de a provoca iritații ale pielii, leziuni ale pielii și sensibilitate.

Avène Cold Cream

Avène Cold Cream are o textură bogată, cremoasă, care ajută la calmarea și hidratarea instantanee a pielii. Dar ce este mai exact o „cremă rece”? Și cine ar trebui să o folosească?

Crema rece este un amestec de apă și ulei (de obicei ulei mineral) care include adaos de agenți de îngroșare și ceară de albine. Se simte rece pe piele atunci când este aplicată, de unde și numele.

Ingredientul cu concentrație ridicată din formula Avène Cold Cream este uleiul mineral, un emolient care formează o peliculă protectoare la suprafața pielii care ajută la prevenirea evaporării umidității naturale a pielii.

Formula include și ceară de albine, care funcționează atât ca emolient, cât și ca umectant. În plus, există aproximativ 300 de compuși găsiți în ceara de albine, inclusiv alcani, acizi, esteri, poliesteri și hidroxi esteri. S-a demonstrat că aceste componente ameliorează inflamația, precum și au efecte antimicrobiene și regenerative.

Datorită acestei combinații de ingrediente, Avène Cold Cream este ideală pentru pielea uscată, încordată, descuamată și pentru mâini, coate și genunchi aspre și uscate.

O recenzie a celor mai bune cinci produse de îngrijire a pielii Avène, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava