Concert pascal
MOPAN Suceava

O suceveancă de 40 de ani cu un copil căreia i-a murit soțul cere sprijinul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, pentru a se putea logodi cu bărbatul cu care trăiește în concubinaj și care i-a promis că o ia de soție. ”Vă rog să mă lămuriți în ce măsură se poate oficia Logodna în Biserica Ortodoxă unor persoane de 40 ani, care nu sunt hotărâți în privința căsătoriei, dar care petrec în concubinaj? (Dumnealor nu știu când se vor căsători, dar doresc să primească logodna, în vederea unei viitoare căsătorii. Doamna are un copil, a mai fost căsătorită, dar i a murit soțul, iar domnul nu a mai fost căsătorit.) Doamna menționează că va întrerupe relația dacă nu se face niciun pas spre căsătorie, din motivul că stau deja de câțiva ani așa…”, a scris un prieten al cuplului de concubini.

”Logodna care nu este urmată de Taina Sfintei Cununii nu absolvă pe cei doi logodnici de păcat”, i-a avertizat IPS Calinic.

O suceveancă de 40 de ani cu un copil cere sprijinul IPS Calinic pentru a se putea logodi cu concubinul ca o garanție la o viitoare căsătorie, 7.5 out of 10 based on 16 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (16 votes cast)
Actualitate
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava