Concert pascal
MOPAN Suceava

O suceveancă s-a plâns arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, că doi preoți de la biserica din sat s-au certat în altar fără să le pese de credincioșii veniți la slujbă.

”Aș dori să semnalez o situație care nu mi se pare a fi normală. În cursul zilei de 29 ianuarie am fost la această biserică … pentru un parastas de un an pentru o rudă. Slujba de pomenire a morților urma să înceapă la ora 10.00. Preotul paroh a ajuns în jur de ora 09.30, ulterior a venit și un alt preot mai tânăr, după ce a intrat în Altar, preotul paroh a început o discuție cu acesta privind faptul că i-a făcut reclamație la Suceava. Preotul paroh a continuat cu reproșurile mai mult de jumătate de oră, fără să țină cont de faptul că enoriașii așteptau în biserică (unde era și foarte frig) să înceapă slujba. Și ulterior, în timpul slujbei, preotul paroh l-a făcut să se simtă stânjenit. Nu vreau să fac rău nimănui, dar mi se pare lipsă de bun simț față de enoriași, care nu sunt obligați să asiste la asemenea discuții”, i-a scris femeia înaltului prelat.

”Stimată doamnă, vă facem cunoscut că cele semnalate de dumneavoastră au fost analizate de o comisie și, spunem noi, îndreptate”, a  fost răspunsul IPS Calinic.

O suceveancă s-a plâns că doi preoți s-au certat în altar fără să le pese de credincioșii veniți la slujbă, 8.7 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava