Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt două dintre cele mai cunoscute vedete din România și sunt obișnuite cu criticile pe care le primesc din partea internauților. Doar că, de data asta, „cearta” a avut loc chiar între ele. Vica Blochina a ținut să îi reproșeze Oanei Roman că își editează prea mult pozele și păcălește oamenii, notează click.ro.

„Doamne, ce ESCROCHERIE … Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări … E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest PRODUS … Cei care faceți asemenea trucaje … Asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE … păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, potrivit sursei citate.

Oana Roman i-a răspuns Vicăi, insinuând că ea este varianta prin care poate să apară din nou pe prima pagină a ziarelor: „În România, dacă ești într-un con de umbră și vrei să apari pe prima pagină a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman și ai găsit varianta sigură ca să fii din nou în atenția presei. Aștept ca cei care apar doar pe cârca mea în presă și la tv să facă ceva cu viața lor, astfel încât să fie în atenția publicului cu realizări personale”.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-roman-luata-la-misto-de-vica-blochina-pentru-2319481.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava