Concert pascal
MOPAN Suceava

Datinile și obiceiurile de Anul Nou sunt reclamate la Arhiepiscopia Sucevei și Răduților. A făcut-o un enoriaș care este de părere că obiceiurile care se întâmplă la Suceava nu se aseamănă cu Halloween-ul. „Sărut mâna și bucurie în Hristos! Sănătate și păstorire cu bucurii! Înaltpreasfinția voastră, obiceiurile care se întâmplă la Suceava nu se aseamănă cu Halloween-ul? Este bine pentru un creștin să participe unde sunt măști? Dacă nu pe site, vă rog un răspuns și în privat! Sărbători cu bucurie și multă sănătate!”, a întrebat enoriașul.

”Depinde de intențiile care se ascund în spatele măștilor. Dacă sunt intenții frumoase, izvorâte din tradiția și datinile unui popor, aceste obiceiuri sunt binevenite; dacă însă sub protecția acestor măști se plătesc polițe adunate pe parcursul unui an, sângeroase în foarte multe cazuri, așa cum se întâmpla mai demult în localitatea Ruginoasa din județul Iași, nu este bine să faci parte din asemenea cete. Tradițiile sunt frumoase doar atât timp cât nu degenerează comportamental”, a răspuns IPS Calinic.

Obiceiurile de Anul Nou din Suceava reclamate la Arhiepiscopie pentru că se aseamănă cu Halloween-ul. ”Este bine pentru un creștin să participe unde sunt măști?”, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava