Concert pascal
MOPAN Suceava

Prietenul unor tineri care trăiesc în concubinaj dar nu vor să se căsătorească încearcă să obțină ”binecuvântarea lui Dumnezeu” că trăirea lor nu este un păcat. ”Vin cu o nedumerire și aș dori cuvântul Înaltpreasfinției dumneavoastră, cum e bine a se proceda … relatez: Doi tineri stau, respectiv trăiesc sufletește și trupește împreună și merg la preot/duhovnic și cer să li se citească rugăciune pentru a primi cumva „binecuvântarea lui Dumnezeu, acordul lui Dumnezeu” că trăirea lor nu este un păcat… Cumva ca o jumătate din logodnă, să li se citească, iar preotul citește…Se face și se poate lua în considerare ca fiind valabil aceasta?”, l-a întrebat prietenul cuplului pe IPS Calinic.

”Ceea ce fac cei doi, dacă este așa cum spuneți, sunt simple amăgiri. Dacă își doresc binecuvântarea lui Dumnezeu, vor trebui să intre într-o ordine morală stabilită de Biserică”, a răspuns ierarhul.

Prietenul unor tineri care trăiesc în concubinaj dar nu vor să se căsătorească încearcă să obțină ”binecuvântarea lui Dumnezeu” că trăirea lor nu este un păcat. IPS Calinic: ”Ceea ce fac cei doi, dacă este așa cum spuneți, sunt simple amăgiri”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava